Couples JarÖppna appen

Radera ditt konto

Det här är en översättning. Om den skiljer sig från den engelska versionen gäller den engelska versionen. Läs den på engelska

Senast uppdaterad 27 september 2026

Ett Couples Jar-konto finns bara inuti en burk. Det finns ingen separat profil någon annanstans, så att radera burken raderar båda kontona och allt i den. Det tar under en minut och du gör det själv, i appen.

I appen

I en betald burk är det bara den som betalade som kan radera den, så att ingen kan förstöra det den andra har köpt. Den andra personen kan alltid lämna. I en gratisburk, eller när en prenumeration har löpt ut, kan vem som helst av er radera den.

Om du inte kommer in i appen

Mejla support@couplesjar.app från adressen som står på kontot och be oss radera din burk. Vi kontrollerar att adressen stämmer och gör det sedan. Inget formulär, inget telefonsamtal, ingen anledning behövs. Vi svarar inom en månad och oftast samma vecka.

Ta en kopia först, om du vill

Inställningar, sedan Ladda ner en kopia av din burk, ger dig en fil med varje lapp, varje brev och varje datum i den. När burken är raderad kan vi inte få tillbaka något av det, varken för dig eller för oss.

Ta bort en sak, inte allt

Du behöver inte avsluta burken för att ta något ur den. Öppna vilket uppdrag eller vilken belöning som helst och tryck på Ta upp den här ur burken. Den försvinner för er båda, direkt, och resten av burken rullar vidare.

För allt som appen inte kan ta bort för dig, mejla support@couplesjar.app från adressen som står på kontot och berätta vad du vill ha raderat. Samma kontroll att adressen stämmer, samma svar inom en månad.

Vad som försvinner direkt

Vad som sparas en kort tid, och varför

Något annat

Du kan också be om att få se, rätta eller exportera dina uppgifter. Mejla support@couplesjar.app. Vår fullständiga integritetspolicy berättar vad vi sparar och varför.